Мед Атлант

З першого вересня ЗСУ звільнили понад тисячу квадратних кілометрів України – Зеленський

З першого вересня українські захисники звільнили понад 1000 квадратних кілометрів території України, яка була окупована росіянами.

Про це йдеться у відеозвернення Зеленського.

У межах оборонних операцій, що тривають, наші герої звільнили вже десятки населених пунктів. І сьогодні цей рух продовжився, є нові результати. Загалом із першого вересня звільнено понад тисячу квадратних кілометрів нашої території. Дякую всім, хто це забезпечив! Дякую армії, розвідникам і спецслужбовцям за кожен український прапор, який встановлено цими днями, – йдеться у повідомленні.

Зеленський відзначив, що 8 вересня провів нове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Передусім говорили щодо активних дій на передовій.

За словами президента, Ставка продовжить працювати у форматі доволі частих засідань і нарад, щоб українські командири на місцях мали повну підтримку на всіх рівнях і щоб ЗСУ, розвідка і весь сектор оборони та безпеки отримував всі необхідні ресурси, всі необхідні матеріальні, політичні, інформаційні, дипломатичні та будь-які інші засоби для ефективної оборони України й вигнання окупантів.

Зеленський додав, що вся державна діяльність зосереджена на потребах фронту й захисту українців.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...