Мед Атлант

Низький уклін кожному Героєві: у Калуші відкрили Алею Героїв. ФОТО

Сьогодні, 22 квітня, у Калуші відкрили Алею Героїв.

Сотні мешканців прийшли на відкриття Алеї Героїв. Серед них –родини загиблих наших захисників, їхні друзі, побратими, священнослужителі.
Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.
Тут, на місці, яке від сьогодні стане для усіх нас меморіальним осердям громади, ми разом згадали всіх загиблих наших захисників поіменно, хвилиною мовчання вшанували всіх полеглих Героїв.Дуже важко було сьогодні знайти потрібні слова, дивлячись в очі тим, хто втратив на війні найдорожчих – синів, татів, онуків, братів, чоловіків, бо ніхто і ніколи не зможе загоїти їхні рани…Та наш обовʼязок зробити все можливе, щоб непомірної ціни наші втрати були не намарно. Власне у цьому ми присягнули сьогодні, – йдеться у повідомленні.
Алея Героїв відкрита для всіх. За словами мера вона нестиме величезне смислове навантаження – кожен перехожий, хто хоча б на мить зупинить свій погляд на світлинах наших Героїв, мимоволі переосмислюватиме життєві цінності.
Низький уклін кожному Героєві, хто поліг за Україну. В їхню честь буквально за кілька днів Калуська міська рада перейменує вулицю, біля якої сьогодні ми відкрили Алею Слави, – додав він.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...