Мед Атлант

У третьому кварталі «Івано-Франківськгаз Збут» повернув прикарпатцям 6,7 млн грн переплат

ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» продовжує повертати побутовим споживачам газу переплати, що утворились на особових рахунках деяких клієнтів після зміни постачальника.        

У третьому кварталі цього року ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» повернуло 6,7 млн гривень переплат та помилково сплачених грошей. Загалом від травня 2022 року працівники компанії розглянули та задовольнили 35 тисяч заяв колишніх клієнтів на загальну суму понад 62 млн гривень.

Процедура повернення переплат детально описана на офіційному сайті ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут». Також з переліком документів, які додаються до заяви, можна ознайомитись у центральному відділенні в місті Івано-Франківськ. Нагадуємо, що прийом населення тут здійснюється раз на тиждень: у вівторок з 9.00 до 17.00.

Також «Івано-Франківськгаз Збут» нагадує, що побутові споживачі, які досі не сплатили борги за газ, використаний до травня 2022 року, повинні їх погасити. У випадку якщо споживач порушив строки проведення оплат, не сплачує добровільно за отримані послуги та не реагує на попередження, постачальник використає своє право стягнути газовий борг через суд.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...