Мед Атлант

У Тлумачі облаштували кабінет психологічної підтримки ветеранів та їх родин

При Тлумацькій міській раді облаштовано кабінет психологічної підтримки ветеранів та їх родин.

Про це пише Тлумацька міська рада.

У листопаді 2023 року відповідно до рішення сесії міської ради було створено відділ у справах ветеранів війни управління соціальної підтримки та захисту населення виконавчого комітету Тлумацької міської ради. Одним із завдань відділу є координування діяльності виконавчого органу міської ради щодо надання всебічної допомоги ветеранам війни, учасникам бойових дій та членам їх сімей.
Сьогодні ми живемо в умовах війни за межами звичного життєвого досвіду, що має значні наслідки для психологічного здоров’я і благополуччя кожної людини, але в першу чергу для ветеранів війни, учасників бойових дій та членів їх сімей. Їх підтримка – обов’язок не лише влади, а й всієї громади, і в такий спосіб ми можемо засвідчити нашим воїнам свою повагу та вдячність за захист України та цивільного населення від російського агресора. Відтак при відділі у справах ветеранів війни за адресою: м. Тлумач, вул. Макуха, 2 було облаштовано кімнату психологічної підтримки ветеранів та їх родин, – йдеться у повідомленні.

Відтепер кожен ветеран і ветеранка, а також члени їх сімей, зможуть звернутися за психологічною допомогою та отримати її у відділі у справах ветеранів війни на професійному рівні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...