Мед Атлант

Справжня італійська піца у Львові. Де замовляти

Дуже давно піца вважалася їжею бідних людей, бо готувалася з доступних продуктів, які були завжди в кожному домі. З часом варіанти її приготування доповнювалися і поширювалися. І сьогодні вона є улюбленицею чи не всього світу.

Та якщо вже обирати цю страву, то варто звернути увагу на те, де її готують за справжніми італійськими рецептами. У MA Pizza вам запропонують найсмачніше приготовані варіанти за досвідом найкращих італійських майстрів.

Чому варто надати перевагу саме MA Pizza

  • тут люблять свою роботу і приготують для вас смачну піцу за оригінальним італійським рецептом
  • використовують найкращі перевірені продукти 
  • тісто для піци готується з італійського борошна Caputo
  • використовуються інгредієнти для піци найвищої якості, які імпортуються з Іспанії, Німеччини, Італії, Польщі
  • піцейоли навчалися у кращих майстрів Італії.

Серед різноманіття асортименту  ви можете обрати піцу за своїми смаками та кулінарними уподобаннями. Неперевершеного смаку начинки на хрусткому тісті не залишать вас байдужими й вам захочеться скуштувати ще. 

Салати для гурманів

Крім смачної піци на сайті ви можете обрати та замовити свіжий ситний салат. Експериментуючи в неповторному поєднанні інгредієнтів, кухарі створюють завжди нові надзвичайні смаки. Соковиті овочі та зелень у поєднанні з іншими продуктами додадуть енергії та зроблять перекус досконалим.  Крім цього салат може бути хорошим доповненням до піци.

Десерти

Якщо вам раптом захочеться солодкого до кави чи до чаю, то в MA Pizza можна замовити улюблені десерти, серед яких:

  • тирамісу
  • снікерс
  • горішки зі згущеним молоком.

А ще на сайті ви завжди можете переглянути актуальні акції та комбо пропозиції з улюблених страв.

Якщо ж ви не впевнені, що саме обрати, то можна зателефонувати й консультант завжди допоможе визначитися із вибором страви та одразу ж прийме замовлення.

MA Pizza має власну кур’єрську службу. Тому свої замовлення клієнти завжди отримують вчасно. На сайті можна дізнатися, до якої зони доставки належить саме ваша адреса і, відповідно до цього, буде відомо середній час довозу.

Оплатити можна картою онлайн, готівкою або картою через термінал при отриманні, завчасно попередивши менеджера про спосіб оплати.

Якщо ви скуштуєте піцу, яку готують в MA Pizza, то не лише будете мати фаворита серед страв, а ще й зможете порадити близьким та друзям де можна замовити смачний обід чи вечерю.

Реклама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...