Мед Атлант

Укрпошта презентувала поштові марки на честь бригади «Азов»

Сьогодні, 23 травня Укрпошта презентувала поштові марки та конверти “Азов. 10 років. Вільні обирають боротьбу”, випущені в рамках проекту “Власна марка”.

Випуск присвячений 10-й річниці бригади «Азов» та має особливе значення. Тираж поштового набору складає 900 примірників. В такий спосіб національна пошта привертає увагу до кількості бійців бригади, які вже понад два роки перебувають у ворожому полоні.

Випуск марок і конвертів супроводжувала церемонія спецпогашення, в якій взяли участь: легендарний “азовець” підполковник Святослав Паламар “Калина”, а також молодший лейтенант Петро Садовʼяк “Гросер” та майор Віталій Мурдза “Мурзік”.

Символічно, що погашення марок з бійцями 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» НГУ, відбулось 23 травня — у День Героїв України. По завершенні церемонії відбулась автограф-сесія з героїчними бійцями “Азову”, отже кожен, хто придбав марку або конверт, мав можливість отримати підпис відважних захисників України.

Я впевнений в тому, що ця марка буде нагадувати нам всім українцям про героїчну боротьбу, про героїчний вчинок наших військовослужбовців, про те, що роблять Сили оборони для нашої держави. Я хочу, щоб ця марка була символом оборони наших хлопців та наших дівчат. Щоб вона нагадувала про те, з якими важкими випробуваннями нам довелося стикатися протягом цих 10 років. Ми стояли, стоїмо та будемо стояти на захисті Української держави, територіальної цілісності та суверенітету України, – прокоментував Святослав Паламар “Калина”, майор 12-ої бригади спеціального призначення «Азов» НГУ.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...