Мед Атлант

Коломийського поліціянта покарало керівництво через те, що зігнорував повідомлення про стрілянину

В ніч з 7 на 8 липня в приватний будинок, що знаходиться в Коломиї, стріляли невідомі. Сліди від пневматичної зброї залишилися на вікнах і стінах будинку. Як запевняє місцева жителька, помешкання батьків якої піддалося стрілянині, поліція звернення ігнорувала.

“З пневматичної зброї, в центрі міста, в ніч з п’ятниці на суботу було обстріляне помешкання моїх батьків. Загалом нарахували 4 культових отворів у вікнах і декілька в стінах (неможливо роздивитись, другий поверх і росте виноград). Батьки звернулися в нашу поліцію, але їм повідомили, що треба чекати до понеділка, бо немає кому приїхати на виклик.

Батьки просиділи з битим склом цілий понеділок, але ніхто так і не прийшов. У відділку того дня батькам повідомили, що фото пошкоджень треба надіслати їм на ВАЙБЕР!

(Вони, мабуть, екстрасенси, що по фотографіям знайдуть правопорушників, чи наша поліція тепер по вайберу бореться зі злочинністю в Коломиї?) Зробили хоча б вигляд, що щось роблять, гільзи прийшли б пошукали (може б з 4 хоть одну знайшли), а раптом зареєстрована зброя? Чи наша поліція приїздить лише на виклики з летальними випадками?”, – написала гнівне повідомлення у фейсбук-спільноті “Типова Коломия” Олена Олійник.

У коментарях під повідомленням жінки місцеві жителі глузують, що скоро поліція, як і лікарі, стане “сімейною”.

Начальинк Коломийської поліції Остап Білейчук зреагував на повідомлення жінки, вказавши, що по даному факту проведено перевірку.

“Встановлено, що черговий одразу не відреагував на дану заяву. Призначено службову перевірку, чергового буде притягнуто до відповідальності. По даному випадку буде проведено перевірку, щоб встановити осіб, причетних до вчинення даних хуліганських дій. Просимо вибачення за даний факт. 

Звертаємося до вас з проханням повідомляти нас про такі факти, щоб можна було реагувати та виявляти працівників поліції, які неналежним чином виконують свої обов’язки”, – відповів Остап Білейчук.

Читайте також: Автобус, який перекинувся на Тернопільщині, підозріло “димів” на початку поїздки

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...