Мед Атлант

У Коломиї 19-річна дівчина викрала телефон у друга своєї матері

У Коломиї правоохоронці затримали 19-річну дівчину, яка викрала мобільний телефон у товариша своєї матері.

Як розповів поліцейським 40-річний коломиянин, він виявив відсутність мобільного телефону після гостювання у своєї приятельки. При перевірці з’ясували, що телефон викрала 19-річна дочка його приятельки. Дівчина зайшла до приміщення кімнати та побачила на столі мобільнйи пристрій і довго не думаючи привласнила його. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУ НП Івано-Франківської області.

У подальшому зловмисниця викрадену річ здала до місцевого ломбарду, а виручені кошти у сумі 1500 гривень використала на власні потреби.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ( крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті юній крадійці загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на трок від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

.Юна дівчина обікрала товариша, вкрала грошові кошти. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ГУ НП Івано-Франківської області.

Читайте також: “П’яний водій — убивця”. У Франківську журналіст презентував соціальний ролик спільно з патрульними. ВІДЕО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...