Мед Атлант

У Франківську п`яний водій влетів у припарковані автомобілі і намагався втекти з місця ДТП

Інцидент стався на вулиці Дорошенка.

31-річний водій автомобіля ВАЗ 21063 у дворовій території здійснив наїзд на дві машини, які були припарковані. Після цього винуватець ДТП намагався втекти з місця. Проте небайдужий мешканець будинку почув шум та вийшов до водія ВАЗу. Чоловік забрав ключ у водія та викликав патрульну поліцію.

Згодом на місце приїхали інспектори та побачили, що водій ВАЗу, ймовірно, у стані сп`яніння. Поліціянти запропонували водію пройти тест на алкоголь. Він виявився позитивний –  3.72 проміле.

На порушника винесено постанову за ч. 2 Ст. 126 КУпАП (Ред. – Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), протокол за ч. 1 Ст. 130 (Ред. – Стаття 130. Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та протокол за Ст. 124 КУпАП (Ред. – Стаття 124. Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, вчора, 17 серпня, сталася ДТП на Прикарпатті: 19-річний водій влетів у фіру, є потерпілий.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...