Мед Атлант

У Франківську зняли номерні знаки з автомобіля косівського активіста. ФОТО

Журналіст “Дорожнього контролю” косівчанин Віталій Мацьоцький заявив, що з його автомобіля невідомі викрали номерні знаки. Трапилася це, як зазначає активіст, в Івано-Франківську.

Втрату номерних знаків косівчанин помітив лише в Косові, проте з фото, яке він випадково зробив на свій мобільний телефон видно, що при виїзді з Івано-Франківська номерів на автівці вже не було.

Мацьоцький підозрює, що невідомі викрали номерні знаки, аби влаштувати проти нього провокацію. Хоча й зазначає, що одразу після того, як помітив відсутність номерів на своєму авто, викликав слідчих і написав в поліцію заяву.

Випадок з викраденням номерних знаків також трапився вчора вночі на вулиці Вовчинецькій. Біля будинку невідомі зняли номерний знак, що зареєстрований за кордоном, з автомобіля місцевої жительки. Жінка, яка повідомила про викрадення номеру, офіційну заяву в поліцію писати відмовилася.

Нагадаємо, що 19 вересня відсутність номерного знака на службовому авто виявили й франківські патрульні.  Наразі по цьому факту проводиться перевірка, дане авто не задіяне в роботі.

Як зазначає речник патрульної поліції Микола Гурак, більше заяв про викрадення номерних знаків з автомобілів фраанківців за останні півроку не було.

Давніше у Франківську був бум викрадень автомобільних номерів. Могли в одному дворі зняти номера з кількох автомобілів. Наразі таких заяв не фіксуємо, – коментує Гурак.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...