Мед Атлант

З гучним концертом до повітряного порту “PORTO FRANKO 2018” завітав “Pianoбой”. ФОТО/ПРЯМИЙ ЕФІР

У Франківську, на площі перед обласним драмтеатром імені Франка, розпочався виступ хедлайнера сьогоднішнього вечора та фронтмена гурту “Pianoбой” – Дмитра Шурова.

На площі та прилеглих вуличках “яблуку ніде впасти”.  Послухати віртуозного гравця на піаніно, автора та виконавця пісенних текстів, а також судді  “Х-фактора” зібрались тисячі мешканців та гостей обласного центру.

Приємно вражений масовим напливом глядачів, Шуров привітав усіх присутніх та подякував за теплу зустріч.

Відпочивальники не соромились підспівувати головним хітам гурту, здіймаючи бурю оплесків після кожної композиції. Pianoбой віддячив яскравим шоу, від якого неможливо було відірвати погляд.

Дійство відбулось в рамках мистецького фестивалю  “PORTO FRANKO 2018”.

До теми: Водій Pianoбой, їдучи до Франківська, потрапив у жахливу аварію та опинився в тюрмі. ФОТО

Уже завтра, 16 червня, “портофранківську” публіку запалюватиме кілька іноземних гуртів. З 20:00 матимете змогу почути британський поп-гурт, дует сестер-близнят Анни та Софії Купрієнко із України – “Bloom Twins”, які передадуть музичну естафету  бельгійцю з неймовірною енергетикою – Йінте Депре, відомому шанувальникам ще й за інди-рок гуртом “Balthazar”, а завершить вечір вибуховий гранж-рок, у виконанні американської групи “THE GITAS”.

Читайте також: “Порто чи Порно Франко”: франківці шоковані фестивалем і звернулися у поліцію. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...