Мед Атлант

Вибухотехніки навчали учнівську молодь азам військової справи. ФОТО

Правоохоронці, спільно з представниками ГО “Воїн України”, в рамках заходів з тематики військово-патріотичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів у ЗШ № 21 м.Івано-Франківськпровели практичні заняття.

Уроки з вивчення дітьми військової підготовки з учнями старших класів провели працівники вибухотехнічної служби ГУНП в області. Дітям продемонстрували зразки озброєння та спецзасобів (міни, гранати, бронежилети, каски тощо) та роз’яснено правила поведінки у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Відтак показали як працює кінолог з службово-розшуковою собакою, яку правоохоронці залучають до розкриття злочинів при повідомленнях про замінування тих чи інших об’єктів, чи під час виявлення вибухових речовин. Про це повідомили МІСТУ у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Заступник голови ГО “Воїн України”, військовий лікар АТО Андрій Белегай та лікар ДУ ТМО МВС Олеся Марковецька навчали та практично відпрацювали з хлопцями та дівчатами умінню та техніці надання першої медичної допомоги в екстремальних ситуаціях, зокрема у випадках при пораненнях.

За сприяння та професійно проведені заняття фахівцями-вибухотехнікамипредставники ГО “Воїн України” висловили подяку за надану допомогу вибухотехнічній службі ГУ НП в області, керівництву територіальної медустанови МВС України, а також особисто начальникові прикарпатської поліції Віктору Шкутову.

Читайте також: У Франківську студенти-іноземці відсвяткували День Європи піснями і запальними танцями. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...