Мед Атлант

Вночі підпалили прапор Грузії біля входу до франківського ресторану. ФОТО

В ніч з четверга на п’ятницю 26 травня в Івано-Франківську двоє чоловіків підпалили прапор Грузії над входом до нового кафе грузинської випічки “Dedas Puri” (вулиця Чорновола, 4).

Сьогодні, 26 травня, Грузія святкує свій День Незалежності. Як дізнався “Репортер”, десь після дванадцятої ночі двоє чоловіків підпалили прапор Грузії, який висить перед входом до закладу, та втекли, передає МІСТО. Від прапора загорівся й дашок над дверима до кафе.

Вогонь помітили перехожі й одразу викликали пожежних. Ті приїхали дуже швидко – буквально через кілька хвилин. Отже, великих збитків зловмисники спричинити не змогли, адже вогонь загасили оперативно.

За словами власника кафе Сергія Любиха, він знає, хто підпалив прапор.

Підпал вчинив Максим Суров, наш колишній працівник, якого я звільнив за проблеми з алкоголем, – стверджує Сергій. – Він заходив напередодні ввечері, кричав, хамив, тож ми його вигнали”.

Справа в тому, що поруч із “Dedas Puri” розташовані камери відеоспостереження від сусіднього кафе. Саме на відео, за словами Сергія Любиха, він впізнав свого колишнього працівника та його товариша.

Наразі Любих написав заяву до поліції. За його словами, дії зловмисників кваліфікували як дрібне хуліганство.

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група.

Читайте також: З’явилися нові подробиці ДТП у Калуші: водій відмовився від алкотестера. ФОТО 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...