Мед Атлант

У Києві під стінами суду влаштували конфлікт прихильники та опоненти Руслана Коцаби. ВІДЕО

Сьогодні, 7 червня, у Києві під стінами Вищого спеціалізованого суду трапився інцидент між двома сторонами у справі Руслана Коцаби.

Біля суду зібралися прихильники та опоненти франківського блогера, якого обвинувачують у перешкоджанні діяльності Збройних сил України та державній зраді.

Після оголошення повного тексту вироку суду по касаційній скарзі, між людьми на вулиці відбулась суперечка. Сам Коцаба не виходив через центральний вхід до суду, інформує Радіо Свобода.

Нагадаємо, 1 червня Вищий спеціалізований суд задовольнив частково скаргу прокуратури і призначив новий розгляд кримінального провадження в апеляційному суді щодо блогера Руслана Коцаби. Сам Коцаба заперечує скоєння інкримінованих злочинів.

 

МІСТО інформує, блогера аршетували в лютому 2015 року за підозрою у державній зраді. Після судового процесу, який тривав понад рік, його визнали винним у перешкоджанні діяльності ЗСУ та засудили до 3,5 років тюрми. Уже Апеляційний суд Івано-Франківської області влітку 2016 року повністю виправдав Коцабу, після чого його було звільнено з-під варти прямо в залі суду.

Читайте також: В Івано-Франківську бійка між школярами призвела до реанімації. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...