Мед Атлант

На Івано-Франківщині 15-річного хлопчика оголошено у розшук. ФОТО

На Прикарпатті оголошено у розшук хлопчика з Галицького району. Юнак зник 20 червня.

Про це у Фейсбук повідомила начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Алла Бойчук.

Відтак, 23 червня до Галицького відділення поліції поступило повідомлення від жителя с. Бишів. Чоловік повідомив, що 20 червня о 15:00 год. його син Лила Ігор Іванович виїхав на велосипеді із с. Бишів Галицького району до своєї бабусі, яка проживає в м. Івано-Франківську, та по даний час додому не повернувся. Хлопчик народився 18 червня 2002 року. Станом на зараз місце знаходження його невідоме.

УВАГА! Франківські поліцейські знайшли неповнолітнього хлопчика. ФОТО

Лила Ігор

Відомо, що Лила Ігор неодноразово залишав місце проживання та навчальний заклад. Може перебувати в місті Івано-Франківську в центральній частині, в районі вокзалу, автостанції. До слова, дитина схильна до жебракування.

При отриманні будь-якої інформації, яка може сприяти встановленню місця знаходження неповнолітнього, у поліції просять негайно інформувати сектор ювенальної превенції УПД ГУ НП в Івано-Франківській області за телефонами: (096)-956-42-37, (096)-327-70-24 або на лінію “102”.

Нагадаємо, поліція розшукує студентку з Коломиї, яка зникла кілька днів тому.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...