Мед Атлант

Франківці на аукціоні змагалися за право збудувати на Пасічній багатоповерхівку

Сьогодні, 11 липня, в Івано-Франківську відбулося декілька аукціонів з продажу комунальної землі чи здачі її в оренду. На торги було виставлено чотири ділянки із різним цільовим призначенням — від земель промисловості до земель житлової забудови.

Зокрема, за 1 млн 750 тисяч гривень один з учасників торгів придбав лот “права оренди земельної ділянки в мікрорайоні №4 на вулиці Хіміків-Тролейбусна (№7 по генплану) на 10 років”. Площа ділянки — 0,5221 га, у майбутньому переможець торгів зможе тут збудувати багатоповерховий житловий будинок.

Початкова ціна лоту становила 90 790 гривень, однак учасники аукціону більше 50 разів підвищували вартість лоту і кінцева ціна за оренду землі становила 1 млн 750 тисяч 431 гривень 20 копійок.

Протягом трьох днів учасник, який виграв лот, повинен в триденний період оплатити вартість оренди за перший рік, і потім кожного року сплачувати цю суму ( плюс індексація) у міський бюджет.

Окрім цієї земельної ділянки, сьогодні на аукціон також  були виставлені: ділянка, площею 0,2691 га по вулиці Гетьмана Сагайдачного, 48-В, яку заплановано під будівництво складських та виробничих приміщень; ділянка на вулиці Макуха, 41, площею 0,1245 га. з цільовим призначенням —для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та ділянка, площею 0,12 га розташована на вулиці Пасічна, напроти будинку №20 для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...