Мед Атлант

Нічний забіг-2017: франківців кличуть пробігтися нічним містом

У Франківську відбудеться нічний забіг. Він розпочнеться опівночі з 29 на 30 липня.

Пройде забіг а території заводу “Промприлад” (вул. Сахарова, 23). Ця подія відбуватиметься в рамках підготовки до цьогорічного Frankivsk Half Marathon, який 24 вересня проведе платформа “Тепле Місто”.

Нічний забіг стартуватиме опівночі, але учасників запрошують приходити з 23:00 – саме тоді організатори розкриють деталі перегонів. Щоб взяти участь у заході, потрібно заповнити реєстраційну форму та сплатити внесок у сумі 50 грн. Зібрані кошти спрямують на спортивні змагання серед фізично неповносправних людей, які організовує Мальтійська Служба Допомоги.

Нагадаємо, що в рамках підготовки до Франківського Півмарафону-2017 зараз проводяться регулярні відкриті бігові тренування.

Окрім того, вже незабаром стартує лекторій, а в серпні відбудеться Кольоровий забіг. Зареєструватись на Frankivsk Half Marathon можна через сайт run.if.ua.

Зазначимо, що платформа “Тепле Місто” проводить півмарафон уже третій рік поспіль у рамках програми “Гарячий спорт”. Мета проекту – популяризувати ідеї здорового способу життя, поширювати досвід проведення спортивних заходів, формувати спільноту однодумців, а також пропагувати і втілювати принципи сталого розвитку міста. Frankivsk Half Marathon – один із найбільших бігових заходів Західної України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...