Мед Атлант

Молодий прикарпатець викрав автомобіль свого товариша та продав

Нещодавно житель Рожнятівського району повідомив поліцейським про крадіжку автомобілю “ВАЗ-2108” з території його будинку.

Правоохоронці оперативно встановили особу, причетну до скоєння злочину – це 18-річний житель одного із сіл району, крім того, товариш заявника. Хлопець неодноразово уже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок з проникненням в житло.

Як з’ясувалось, потерпілий декілька разів давав свою автівку в користування зловмисникові. Але цього разу він вирішив самостійно, без дозволу її взяти. Тож, пізно ввечері «товариш» безперешкодно зайшов на територію будинку потерпілого, викрав транспортний засіб та поїхав по своїх справах. Згодом його перепродав невідомим, а виручені грошові кошти витратив на свої потреби.

Лиходій свою вину визнав та пояснив, що транспортний засіб йому був потрібний для особистих потреб. Наразі правоохоронці проводять заходи по встановленню місця знаходження вказаного автомобіля.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, — повідомляють в Секторі комунікацій ГУНП в Івано-Франківській області.

Читайте такожНі килима, ні автобуса. Двох прикарпатців через інтернет ошукали шахраї

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...