Мед Атлант

У Франківську взяли під варту шахраїв, які видавали себе за посадовців Адміністрації Президента України т

У четвер, 5 жовтня, за клопотанням органів досудового розслідування Івано-Франківський міський суд обрав запобіжний захід трьом жителям Київської області.

За інформацією Івано-Франківської місцевої прокуратури, всіх трьох зловмисників взято під варту за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 (шахрайство) КК України.

Установлено, що кияни в липні цього року зателефонували голові одного із фермерських господарств та, представившись посадовими особами Адміністрації Президента України, шляхом обману переконали останнього здійснити переказ грошових коштів на їх рахунок. Про це повідомили в прокуратурі Івано-Франківської області.

Зловмисники повідомили фермеру, що мають можливість посприяти в отриманні гранту на розвиток його господарства за рахунок коштів іноземних інвесторів. За свої послуги вони зажадали 316 тис грн, які довірливий чоловік перерахував.

Під процесуальним керівництвом Івано-Франківської місцевої прокуратури співробітники Служби безпеки України та Національної поліції затримали зловмисників у м. Київ.

Наразі їх взято під варту.

Стан досудового розслідування у кримінальному провадженні перебуває на контролі у керівництва прокуратури області.

Читайте також: Катування і знущання. На Прикарпатті четвертий рік судять хлопця за жорстоке вбивство. ВІДЕОСЮЖЕТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...