Мед Атлант

У Києві подружжя, яке втратило власну дитину, викрало немовля. ФОТО

Вчора, 20 жовтня, батько дитини прийшов до столичного садочку разом з двомісячним немовлям за старшою донькою. Візочок з малечею він залишив під сходами на першому поверсі, а сам пішов у групу. Коли ж повернувся через кілька хвилин, візочок був порожнім.

Оперативники встановили, що дитину викрала жінка, з камер спостереження було видно, що зловмисниця стежила за чоловіком із коляскою, оскільки камери зафіксували її за маршрутом руху батька з дитиною.

Сьогодні було затримано двох підозрюваних.

Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба повідомив у фейсбук, що немовля викрало подружжя, яке втратило власну дитину.

Викрадачами виявилась сім’я з Вишгороду. Дівчині лише 20 років! Виховувалась у неблагополучній родині. Нещодавно вони втратили свою дитину і вирішили викрасти чужу дитину! Дякую поліції, що задіяла всі підрозділи, щоб затримати злочинців, а також всім небайдужим, хто допоміг у пошуку і повідомляв важливу інформацію! Дитина вже з батьками!, – зазначив він.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення.

Викрадачам усього по 20 років / фото facebook.com/anton.gerashchenko.7

Також Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба опублікував правила для батьків, які вбережуть вашу дитину від викрадення!

Не випробовуйте долю дитини і власні нерви! Ви не можете знати про наміри оточуючих і передбачити їхню поведінку. Але ви можете убезпечити свою дитину від трагедії!

Будьте постійно поруч, дотримуйтесь простих правил безпеки і навчайте малечу!

Читайте також: На Івано-Франківщині п’яна мати заснула на дитячому майданчику, а дитина неподалік плакала. ВІДЕО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...