Мед Атлант

В Івано-Франківську планують висадити 511 дерев та 1500 кущів

На замовлення Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою розпочалась осіння посадка дерев та кущів, в ході якої заплановано висадити 511 дерев та 1500 кущів.

За результатами закупівель в системі електронних торгів ProZorro підрядними організаціями з надання вищеназваних послуг визначено ФОП Пісака Т. М. та ПрАТ “Зелене господарство”. Зокрема, передбачається поновлення алейних рядів на місці зрізаних аварійних дерев вздовж вулиць міста, а також висадки нових дерев у парках та скверах міста.

Станом на 25.10.2017 року уже висаджено більше 209 дерев порід липа, ясен та клен на вулицях Мазепи, Коновальця, Довженка, Івасюка, Стуса, – інформують на сайті департаменту.

Крім вище названих порід дерев, впродовж осені буде висаджено дерева породи дуба, кулястого клену, каштану, срібної ялинки, а також декоративних порід дерев, таких як тюльпанове дерево, червонолистий клен, клен Друмонді. Як і в попередньому періоді, Департамент встановив вимоги до саджанців висотою 2-2,5 м, з комом землі 0,5*0,5*0,4 м, а для забезпечення приживлення та попередження руйнування, саджанці дерев будуть обгородженні коликами та сіткою. Слід відмітити, що підрядником ТОВ “Сервіс-Сіті” розпочато заміну усіх дерев, які не прижилися під час весняної посадки. Таким чином загальна кількість дерев, висаджених впродовж 2017 року, буде становити 1200 шт.

Читайте також: Місцеві підприємці потерпають від ремонту вулиці Станіславської. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...