Мед Атлант

У франківській дитячій поліклініці в опалювальний сезон замінюють труби: містяни скаржаться на холод

В Івано-Франківській міській дитячій поліклініці по вулиці Тичини нещодавно розпочали капітальний ремонт приміщення. Зокрема, наразі проводиться замін труб. Та франківці обурені, що труби замінюють в опалювальний сезон.

Мешканці Франківська кажуть, що у поліклініці наразі дуже холодно і верхій одяг з дітей навіть не знімають. Своїм відвідуванням оглядового відділення цієї поліклініки поділилась у мережі фейсбук Галина Юхновська. Жінка розповідає, що роздягнути дитину, щоб зважити, чи послухати неможливо, адже після цього все може завершитись застудою.

Публікацію Галини у соцмережі прокоментував міський голова Івано-Франківська. Він пояснив, що з замінами труб запізнились через несвоєчасне проведення тендеру.

Виконуюча обов’язки головного лікаря поліклініки каже, що кошти на проведення ремонту виділили ще на початку 2017 року, однак, тендер декілька разів відміняли через відсутність пропозицій. Відтак, коли підрядника все-таки обрали, то проведення ремонту припало саме на опалювальний сезон.

Та в поліклініці переконують, що жодних скарг до них не поступало і в закладі не холодно.

Відбів затримався, але батьки не скаржаться. Заміна проводиться поетапно по стояках. Якщо замінюють в одному боці, то там прохолодніше, але з іншого боку поліклініки – тепло, зазначає в.о. головного лікаря.

Читайте також: У “СТЕК” кажуть, що міський голова дезінформує франківців щодо відсутності опалення

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...