Мед Атлант

Старі шкільні парти у франківських школах замінять на нові

Цього року, окрім нових шкільних парт та стільців для молодших школярів, у міській раді запланували і придбання комплектів парт для старшої школи.  Для цього виділили більше 2 мільйонів гривень з міського бюджету.

Минулого тижня Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради оголосив відкриті торги щодо закупівлі учнівських комплектів (парти з полицею та стільцями) для місцевих шкіл. Про це повідомляється на сайті Prozorro.

Згідно тендерної документації, в Департаменті планують закупити 270 двомісних учнівських комплектів для учнів 5-11 класів. В комплекти повинні входити парта з полицею та два стільці з регулюванням висоти.

Очікувана вартість за нові меблі 337 770 грн.

Подати свої пропозиції має право той, хто зможе виконати усі технічні вимоги, адже в документі чітко вказано, які розміри парти мають бути, якого кольору та з якого матеріалу виготовлені.

Нові меблі у школи та дошкільні навчальні заклади підрядники повинні доставити у грудні 2017 року.

Нагадаємо, що нові парти цього року планують закупити для 22 шкіл Івано-Франківська, Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру та трьох дошкільних навчальних закладів.

Читайте також: Франківські матері вирішували з міським головою “проблемні питання місцевих садків”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...