Мед Атлант

Екс-начальник патрульних Дмитро Міхалець подякував за службу колегам і попрощався з франківцями. ФОТО

У листопаді 2017 року Дмитро Міхалець повернувся у рідний Хмельницький. Його представили, як тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління превентивної діяльності ГУ Національної поліції Хмельниччини. Нині, 30 січня, екс-начальника франківських патрульних офіційно призначили у Хмельницькому.

Раніше МІСТО писало, що пропозиція поступила від екс-заступника начальника поліції Прикарпаття, а нині начальника Хмельницької поліції Василя Віконського.

У мережі фейсбук Дмитро Міхалець подякував усім: франківцям за підтримку і довіру, а колегам за службу. Пригадав в одному пості всі два роки служби в Івано-Франківську. Каже, це місто, де здійснюються мрії. Пояснює, що довго вагався чи покидати Франківськ. Але чітко розумів, що вдома є більша підтримка, адже у екс-начальника франківських патрульних росте маленький син. Зізнається, що приїжджатиме часто.

 

До слова, сьогодні, 30 січня, в Управлінні патрульної поліції Івано-Франківської області офіційно представили нового керівника – Олега Костенка, який до цього очолював хмельницьких патрульних від початку – з 26 грудня 2015 року.

Довідка від МІСТО:

Патрульну поліції Івано-Франківська Міхалець  очолював від перших днів — від 31 січня 2016 року. До того служив у Києві від початку створення патрульної поліції в Україні. Дмитро Міхалець переїхав з Івано-Франківська до Хмельницького з дружиною та маленьким сином.

За період роботи в Франківську відбулося чимало: провокації від активістів; суд з АТОвцем, який ще триває і Міхалець повинен буде приїжджати на засідання; ДТП з вини водія маршрутки; створення за ініціативи хмельничанина програми “Патруль”; відкриті кримінальні провадження проти патрульних, а нині інцидент з екс-міліціонером Ільницьким. Проте Дмитро Міхалець серед підлеглих і франківців отримав авторитет.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...