Мед Атлант

Марцінків проконтролював виробництво бруківки. ФОТО

Нещодавно міський голова Івано-Франківська дав відповідь на питання, яке довгий час не давало спокійно жити франківцям, проте Марцінків пішов далі й спростував інформацію про те, що він чи його сім’я володіє виробництвом бруківки.

Мені часто закидають, ніби я є власником заводу з виготовлення бруківки. Ні я, ні моя родина не володіє таким бізнесом, однак нюанси виробництва мене цікавлять. Адже саме бруківці зараз надаємо перевагу під час благоустрою дворів, вулиць, скверів та парків, — пише він на своїй сторінці у Facebook.

Однак Марцінків особисто проінспектував процес виробництва бруківки.

Отож, щоб поглянути на процес зсередини, сьогодні навідався на один з найбільших заводів Івано-Франківська “Гарант Плюс Буд”. Тут виготовляють не тільки бруківку, але й інша бетонні елементи ландшафту та малі архітектурні форми. Підприємство працює на ринку вже 18 років, а що головне – зареєстроване у нашому місті та сплачує сюди податки. Бруківку цього виробника підрядники використовували на вул. Галицькій, Тролейбусній, Довженка та інших. Продукція сертифікована не лише в Україні, але й в Австрії, — продовжує він.

Марцінків запевняє, що місто не має преференцій виробників, крім того навіть не впливає на момент вибору підприємства. Це справа підрядника. Єдина вимога влади — якісні показники та відповідна конфігурація елементів згідно з проектом благоустрою.

Читайте також: У Франківську відзначили найкращих підприємців в рамках премії “Тріумф 2017”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...