Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №16 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Міністр відводить півгодини на спілкування і навіть обіцяє замовити перепустку. Однак, отримавши в електронному варіанті ймовірне інтерв’ю, називає його космічним та відмовляється. 10 незручних запитань, на які не відповів міністр енергетики та вугільної промисловості Насалик на сторінках “МІСТА”.

Женева в березні – справжній рай для автолюбителів. Тут щороку відбувається одна з найавторитетніших у світі європейська автовиставка. Про гарячі тренди автомобільної моди у спецрепортажі від журналістів “МІСТА”.

Екс-мер Івано-Франківська, голова фракції БПП “Солідарність” та вигнанець “УКРОПу”. Усі троє під загрозою втрати мандата. Хто з депутатів міської ради нехтує своїми обов’язками та чим вони через це ризикують – з’ясовувало “МІСТО”.

Кількість п’яних водіїв б’є рекорди. А з ними зростає і число жертв через такі ДТП. І це, не зважаючи на “тисячні” штрафи. Багато випадків отримують розголос, але часто зловмисники уникають покарання. Гарячі факти у матеріалі “П’яні на дорогах: чому винні не відповідають?”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...