Мед Атлант

Дельтаплани, паперові літачки та зброя: прикарпатці відзначають “Свято неба”. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 20 травня, у Тлумацькому районі екстримали уподібнились птахам, літаючи на дельтапланах над Дністровським каньйоном.

Прикарпатці відкрили сезон парапланеризму. Цьогорічне “Свято неба” зустрічало дельтапланерів та парапланерів з цілої країни. Усі охочі мали змогу насолодитися польотами професіоналів та політати з інструкторами. Також, у рамках свята, відбулись обласні змагання моделістів.

Відеозаписом, як у небі мірялись вправністю екстримали, поділився Віталій Кодря у Фейсбук.

Організатори заходу підготували цікаву програму й для найменших любителів повітряного спорту. Малечі розповідали про техніку польоту, проводили художні майстер-класи та вчили робити паперові літачки. Згідно програми свята, учасники мали спробувати встановити рекорд, запустивши в небо одночасно багато кольорових літачків.

Також для присутніх влаштували виставку зброї, облаштували тир для стрільби з луку та страйкболу. Однак найбільш видовищним є саме місце проведення “Свята неба” – Дністровський каньйон. Кожен міг абсолютно безкоштовно переконатись у красі одного із див України та прогулятись дивовижними місцинами ландшафтного парку.

Фото: Галерея Етнопростір

Читайте також: Під час гірських гонок у Карпатах перекинувся автомобіль. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...