Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №17 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Втікаючи від проблем, чи в пошуках незвичних відчуттів, франківських підлітків долає наркотична спокуса. Принаймні правоохоронці вже неодноразово ловили їх у стані психотропного ефекту та навіть уже знають місця дислокації. Чи справді все так погано? Читайте у матеріалі “Підлітки під кайфом”.

6 рейдів, 25 заяв у поліції. Проте жодного ігрового залу не закрито. Ігроманія – стихія, яка заполонила Україну. Як борються з нею чи навпаки “кришують” такий бізнес в Івано-Франківську дізнавалися журналісти “МІСТА”.

Найвища точка Африки над рівнем моря. Сплячий вулкан висотою 5895 м прагнуть здолати альпіністи з усього світу. Та під силу це лише найвитривалішим. Як франківчанка підкорила Кіліманджаро – читайте у журналі “МІСТО”.

“Руссо турісто” знають по всьому світу. В окремих країнах навіть існувала заборона на в’їзд таких гостей. А от на Прикарпатті, яке досі втрачає найкращих синів у війні на Сході, раді будь-яким туристам, навіть із країни агресора. Тільки бізнес і нічого особистого – у провокації від журналістів “МІСТА”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...