Мед Атлант

Франківська міськрада розгляне рішення про повну заборону продажу алкоголю вночі

Сьогодні, 9 серпня, міський виконавчий комітет прийняв рішення про повну заборону продажу алкоголю вночі і відправив його на розгляд сесії франківської міськради. 

Проект рішення підготували з метою попередження вживання слабоалкогольних та алкогольних напоїв серед населення (в тому числі підлітків, молоді) і впорядкування їх продажу.

Заборонити продаж пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у місті Івано-Франківську з 22.00 до 08.00 години. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області, Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області , КП “Муніципальна варта” забезпечити виконання вимог даного рішення, – йдеться у документі.

Як стало відомо на засіданні виконкому, цей документ є регуляторним актом,який передбачає проведення громадських слухань з подальшим винесенням на сесію міської ради.

Після розгляду цього питання на черговій сесії міськради, рішення від 05.10.2010 року № 254-57 “Про впорядкування продажу пива, слабоалкогольних та алкогольних напоїв в роздрібній торговельній мережі міста” вважатиметься таким, що втратило чинність.

Читайте також: Уже у вересні значно зростуть ціни на алкоголь

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...