Мед Атлант

ПатрульTVIF: нетверезий самогубець і агресивний водій, якого двічі за ніч зупинили п`яним

Інтернет-видання МІСТО спільно з Управлінням патрульної поліції Івано-Франківської області, за погодженням із Департаментом патрульної поліції України, знімають програму “Патруль TV IF“. Сьогодні  публікуємо дев’ятий випуск програми.

У програмі, 31 серпня, ми вам покажемо такі випадки:

На вул. Івасюка патрульні двічі за ніч зупинили і затримали водія. Він конфліктував і поводився агресивно.
На водія складено протоколи за ст. 130 КУпАП (“Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції”), ст. 173 КУпАП (“Дрібне хуліганство”). Крім того, винесено постанову за ст. 126 КУпАП (“Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки”).

На вул. Галицька нетверезий франківець намагався покінчити з життям. Небайдужий громадянин завадив франківцю і викликав поліцію. Патрульні заспокоювали чоловіка до приїзду медиків. Його госпіталізували.

1 Випуск дивіться за посиланням.

2 Випуск дивіться за посиланням.

3 Випуск дивіться за посиланням.

4 Випуск дивіться за посиланням.

5 Випуск дивіться за посиланням.

6 Випуск дивіться за посиланням.

7 Випуск дивіться за посиланням.

8 Випуск дивіться за посиланням.

Довідково:

Ексклюзивно тільки на інтернет-виданні МІСТО ви зможете переглядати новий проект про роботу патрульної поліції в Івано-Франківську. Для цього знімальна група редакції МІСТО виходить на патрулювання разом з поліцейськими Івано-Франківська. Ми показуємо, як працюють інспектори, забезпечуючи громадський порядок і реагуючи на правопорушення.

Адже вони 24 години на добу охороняють наш спокій і безпеку. Проте далеко не всі можуть уявити, яких зусиль вимагає цілодобове патрулювання на вулицях Івано-Франківська.

Затримання, переслідування, конфлікти, складання протоколів та інші подробиці – у програмі “Патруль TV IF”.

Про програму:

Автор програми та журналіст: Лідія БОЙКО
Дизайн, зйомка та монтаж: Андрій ШКВАРЛА
Звук: студія звукозапису “Union Records UA”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...