Мед Атлант

Сироті з Калуша за кошти бюджету прибдали квартиру в Івано-Франківську

Сироті з Калуша за кошти бюджету прибдали квартиру в Івано-Франківську.

Коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа, придбано у власність квартиру для дитини-сироти. Ключі від квартири начальник служби у справах дітей міської ради Леся Дзундза передала 16-річному Андрію.

Однокімнатна квартира знаходиться в м. Івано-Франківськ по вул. Бельведерська, загальною  площею 33,59 кв. м. (житлова площа 17, 54 кв.м.)  відповідає санітарним нормам та придатна для проживання.  Вартість житла – 327 320 грн., з них 11 320,00 грн. – це оплата усіх витрат, пов’язаних з нотаріальним посвідченням цього договору, оформленням права власності на квартиру та сплатою передбачених законодавством податків, зборів та інших обов’язкових платежів.

На  придбане житло накладено заборону на відчуження терміном на 10 років відповідно до Постанови КМУ від 15.11.2017 № 877  «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сирі, осіб з їх числа».

Андрій є студентом Державного навчального закладу «Войнилівський професійний ліцей». У новому помешканні  він буде проживати із своєю сестрою-піклувальником, повідомляє прес-служба Калуської міської ради.

Читайте також: На Прикарпатті придбали житло двом дітям-сиротам з Надвірни

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...