Мед Атлант

Чоловіки, які побили атовця, вибачилися й передали талони на 500 літрів дизпалива для добровольчих підрозділів. ФОТО/ВІДЕО

Чоловіки, які побили атовця, вибачилися й передали талони на 500 літрів дизпалива для добровольчих підрозділів.

Як раніше інформувало МІСТО, 27 листопада у Калуші троє чоловіків побили атовця. Як повідомив постраждалий Володимир Кушлик в соціальних мережах, він просто вирішив зробити хлопцям зауваження, оскільки вони порушили правила дорожнього руху.

Проти хуліганів, які побили атовця, відкрили кримінальне провадження. Поліція з’ясувала, що заявник зробив зауваження водію автомобіля марки “Ауді А6” на іноземній реєстрації,  бо  той порушив ПДР. 49-річному  водієві таке зауваження не сподобалось. Він  з своїми двома синами вийшли з автівки та вчинили суперечку з потерпілим. За фактом  хуліганства, передбаченого ч. 2 ст. 296  Кримінального Кодексу України, розпочато кримінальне провадження.

Учора Володимир Кушлик повідомив про те, що сини Богдана Масляка вибачилися перед ним, попросили мирно вирішити конфлікт. У знак поваги до добровольців чоловіки дали 500л. дизпалива (талонами) на потреби добровольчих підрозділів у зоні ООС, ще 200 л. додадуть, повідомив Володимир Кушлик у Фейсбуку.

Ви можете нас осуджувати, що ми вирішили ситуацію саме таким способом, але не зважаючи на те, що ми пройшли пекло, все ж залишаємось людьми, а не звірами, – повідомив Володимир.

Я ніколи нічого в житті не мав нічого проти учасників АТО. Я такий самий патріот України, як і всі. Прошу вибачення, що виникло таке непорозуміння, – зазначив один із фігурантів конфлікту.

Як вже всі знають 27.11.2018р., між мною та Масляком Богданом виник конфлік в ході якого його сини Олег та Микола заступились за нього. Наступного ранку Масляк Богдан вже був у росії, а його сини зв‘язались з нами і попросили мирно вирішити ситуацію. Вибачились, вибачення ми прийняли. В знак поваги до нас дали 500л. дизпалива(талонами) на потреби добровольчих підрозділів у зоні ООС, ще 200л. додадуть. Ви можете нас осуджувати, що ми вирішили ситуацію саме таким способом, але не зважаючи на те, що ми пройшли пекло, все ж залишаємось людьми, а не звірами.

Опубліковано Volodymyr Kushlyk Четвер, 29 листопад 2018 р.

Талони на пальне передано уже передано добровольчому батальйону “Шейха Мансура”, який найближчим часом їде в зону ООС.

Фото: Володимир Кушлик.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...