Мед Атлант

В Калуші шахраї хотіли видурити у посадовців більше п’яти тисяч доларів

11 листопада на Калущині шахраї хотіли видурити в посадовців більше п’яти тисяч доларів, аргументуючи це допомогою у вмирішенні питнь “особисого характеру”.

Того дня приблизно о 10:40 до директора КП “Екосервіс” на робочий телефон зателефонували невідомі, які, представившись посадовими особами Калуської місцевої прокуратури, під приводом “вирішення питань особистого характеру” спонукали передати їм грошові кошти.

Через двадцять хвилин шахраї зателефонували до головного лікаря ПП “Політех Сервіс” на робочий мобільний телефон і під таким приводом вимагали передати їм 5500 доларів. Стільки ж вимагали того дня у військового комісара Калуського об’єднаного міського військового комісаріату.

Івано-Франківський міський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за ознаками шахрайства., повідомляють на сайті єдиного державного реєстру.

Наразі суд надав слідчим доступ до номерів телефонів, з яких телефонували шахраї. Зокрема, зобов’язав мобільного оператора надати тимчасовий доступ до інформації щодо вхідних та вихідних дзвінків, СМС-повідомлень та нульових з’єднань у період часу з 1 вересня до 23 листопада цього року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...