Мед Атлант

На Прикарпатті жінка спочатку обікрала магазин посуду, а потім продуктовий

В Тлумацькому районі відбувся суд над жінкою, яка обікрала два магазини.

Інцидент трапився в липні цього року. Жінка зайшла до магазину “Корона”, який розташований в м. Тлумач там в неї і виникла думка про крадіжку товару.

Переконавшись у тому, що за її діями ніхто не спостерігає  вона викрала з торгівельної вітрини 6 столових тарілок марки «Luminarc Extra resistant». Також взяла ще 6 столових тарілок марки “Luminarc Extra resistant» меншого розміру. Сума викраденого товару склала 249 гривень. Викрадені речі вона поклала до своєї сумочки і перейшла до іншої торгівельної вітрини.

Коли жінка впевнилась в тому, що викрадення столових тарілок ніхто із присутніх у магазині не помітив, то вирішила докрасти ще. З іншої торгівельної вітрини викрала два набори столових ложок марки «Helios»  та два столових набори вилок марки «Helios»  – всього на суму 192 грн. Загалом сума викраденого склала 441 гривню.

Пізніше жінка пішла до магазину “Дон Лимон” – там викрала упаковку кави «JACOBS MONARCH», упаковку кави в зернах «Gimoka Gran Festa» вагою 1 кг., та упаковку кави у зернах «Gimoka Gran Ваr», які поклала до своєї сумки, після чого перейшла до іншого торгівельного ряду. В іншій торговій залі жінка прихопила пляшку газованої води «Швепс» та в’язку бананів. В магазині накрала на загальну суму 496 гривень.

Суд виніс вирок і призначив жінці один рік обмеження волі з іспитовим строком.

Нагадаємо, що на Прикарпатті чоловік викрав номерні знаки восьми автомобілів і вимагав викуп.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...