Мед Атлант

ДЮФК “Надія-Прикарпаття” переміг команду з Одеси

Івано-Франківський ДЮФК “Надія-Прикарпаття” в другому матчі 6 туру Юнацької Екстра-Ліги U-16 здолав одну з кращих дитячо-юнацьких футзальних команд України – багаторазового чемпіона та володаря кубку країни – “Іллічівець” з міста Чорноморськ Одеської області.

Основний час поєдинку завершився в нічию 2:2, а в серії післяматчевих пенальті фортуна посміхнулася господарям майданчика – 3:2 на користь ДЮФК “Надія-Прикарпаття”.

Перший тайм матчу, що пройшов за рівної гри завершився мінімальною перевагою гостей, які скористалися помилкою Ернеста Романчука та відкрили рахунок у зустрічі.

Проте другий тайм повністю був за Івано-Франківцями. Своє вагоме слово в цей час сказав Денис Кметюк, який спочатку заробив пенальті, що чітко реалізував Назарій Гаврилюк, а за три хвилини до закінчення гри вдало виконав штрафний удар, який після серії рикошетів теж став результативним. До слова заробив стандарт та зіграв ключову роль у боротьбі біля воріт суперника Валерій Лабудяк.

На жаль, господарям зовсім трохи не вистачило концентрації для того, щоб здобути перемогу в основний час матчу. За 11,9 секунд до сирени гості заробили кутовий удар і таки змогли зрівняти рахунок у грі.

Згідно регламенту змагань переможця зустрічі визначала серія пенальті. Івано-Франківці всі свої удари реалізували (відзначилися Денис Кметюк, Олег Гуцуляк та Ернест Романчук), тоді як гостей одного разу змусив помилитися голкіпер ДЮФК “Надія-Прикарпаття” Анатолій Бублик.

Після останнього туру першого кола івано-франківці мають у своєму активі 8 залікових пунктів та два матчі зі збірною Харківської області в запасі. Матчі другого кола чемпіонату триватимуть з кінця січня по березень 2019 року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...