Мед Атлант

Свідок у справі Булієнка розповів подробиці конфлікту, що призвів до смерті

Сьогодні, 29 січня, у Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи Максима Булієнка.

Минулого разу, 10 грудня, на суд з’явився нетверезий свідок, тому цього свідка допитуватимуть ще раз.

Свідка Іванова допитали сьогодні, 29 січня. Свідок повідомив, що 18 грудня компанія відпочивала у “Делікатесі”, згодом вони поїхали на Коновальця. Уночі Максиму стало погано (свідок каже, що були проблеми з серцем), вони з Щегловою посварилися. Зранку компанія вирішила випити, між Булієнком та Щегловою виникла сварка. Унаслідок жінка отримала травми. Булієнко відштовхнув жінку ногою, бо Олександра дряпнула Максиму обличчя, підняв з унітазу, куди та впала. Іванов кинувся розбороняти пару. Свідок зазначив, що видимих тілесних ушкоджень не було, крові також.

Опісля Щеглова домовилася з Булієнком, що дочекається його вдома, бо той мав справи. Коли Іванов повернувся з Булієнком, Щеглову повезли в лікарню.

Тоді, 18 грудня, компанію розпивала горілку, на той час між парою все було спокійно.

З Булієнком та Щегловою свідок знайомий півтора роки. За його словами, пара хотіла розписатися. Окремо квартиру не знімали. Про тілесні ушкодження свідку Іванову Щеглова не розповідала.

Мати потерпілої запевнила, що Іванов у суді свідчить неправдиво.

Наступний свідок Єлькіна розповіла про те, що дуже давно знає Щеглову. Прояви агресивної поведінки не спостерігала. Тілесні ушкодження свідок помітила у 2017 році. Зі слів матері, Єлькіна дізналася, що у цьому винен Булієнко. Згодом потерпіла розповіла про побиття Єлькіній.

Нагадаємо, в ніч на 19 грудня 2017 року він побив свою 36-річну співмешканку Олександру. 24 грудня від отриманих травм жінка померла у відділенні лікарні. Співмешканці розпивали спиртні напої. Мама Олександри Щеглової запевняла, що коли відвідувала дочку в лікарні, вона розповідала про те, що Максим бив її ногами.

Свідок зі сторіни Булієнка – мати звинуваченого Людмила Булієнко – засвідчила, що син з Олександрою мали теплі стосунки, сутички зводились до побутової сфери.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...