Мед Атлант

На Прикарпатті батько ледь не зарізав сина через побутовий конфлікт

Нещодавно Надвірнянський районний суд виніс вирок чоловіку, який ледь не зарізав свого сина.

Інциндент стався навесні минулого року. Батько з сином та його співмешканкою випивали спиртні напої. Через деякий час в них стався конфлікт, батько з сином не порозумілись. Батько дорікнув синові, що через його поведінку раптово померла його мати, в якої, як він думає, через хвилювання обірвався тромб. Почувши це син, який сидів на кріслі за столом, піднявся і вдарив його кулаком в обличчя.

Після цього обвинувачений(батько) взяв зі столу кухонний ніж та наніс синові один удар в ділянку живота.
Цим спричинив йому тілесні ушкодження у вигляді поранення передньої стінки живота з проникненням в черевну порожнину та пошкодженням тканини великого сальника.

Побачивши кров, він вибіг в стайню, де поралася по господарству невістка, і сказав їй терміново викликати “швидку” та поліцію. Першими приїхали медики і забрали сина в лікарню, а він лишився чекати поліцію.

У вчиненому обвинувачений чоловік щиро кається і запевнив суд, що усвідомив свою протиправну поведінку і що подібного більше не повториться. Із сином в них надалі теплі сімейні стосунки, вони давно примирилися. Просив вибачення за скоєне та просив його суворо не карати.

Суд вирішив на підставі ст.75 КК України призначити чоловіку покарання у виді позбавлення волі з випробуванням, з іспитовим строком на 2 роки 6 місяців, поклавши на нього обов’язки відповідно до ч.1 та п.2 ч.2 ст.76 КК України.

Нагадаємо, що у Франківську чоловіка підозрюють у вбивстві матері.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...