Мед Атлант

Керівник поліції Івано-Франківщини розповів про криміногенну ситуацію в області на рахунок передвиборчої агітації

Сьогодні, 25 лютого, в приміщенні Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області відбувся брифінг начальника ГУНП Володимира Голубоша про стан криміногенної обстановки на Прикарпатті за минулий тиждень.

23 лютого до поліції надійшло повідомлення щодо порушення процедури проведення перед комісією. У засіданні брало участь 24 людини. Наразі проводиться слідство, допитуються свідки. Якщо такий факт знайде підтвердження, то особа буде нести кримінальну відповідальність.

Якщо брати в загальному, то нашу область відвідали з агітацію 8 кандидатів. Грубих порушень не було виявлено. Під час візиту одного з кандидатів було повідомлення про замінування. Особу, яка повідомила про хибне замінування затримали. Це були хуліганство дії. Вказана особа повідомила, що це були виключно хуліганські наміри, але незважаючи на це перевірка все таки проводилась. Півтори години тому в Галицькому районі було зареєстровано повідомлення про підкуп виборців, але така інформація не підтвердилась. В Коломийському районі надійшло повідомлення про те, що громадяни запрошуються на виступ певного кандидата гроші, але воно не знайшло свого підтвердження, – коментує Володимир Голубош.

Правоохоронці працюють безперервно і навіть у вихідні дні проводяться допити. Той темп, який наразі діє в поліції буде тільки збільшений. На самих дільницях буде забезпечуватись перебування не менше двох працівників поліції.

Окрім цього, будуть задіяні сили національної гвардії. Також поліція постійно інформує громадян про порушення під час виборчого процесу. Наразі склали протоколи про порушення проти 12 кандидатів.

Нагадаємо, що у Франківську затримали чоловіка, який пошкодив майно більярдного клубу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...