Мед Атлант

Європа визнала найкращим готель “Надія” (ВІДЕО)

Відбулася визначна подія в житті Івано-Франківська та області, яка додала до скарбниці досягнень міста високу нагороду в сфері гостинності.

24 лютого на щорічній Гала-церемонії премії International Hospitality Awards готель “Надія” визнали найкращим бізнес-готелем Європи ***!

Готелі оцінювалися незалежним журі, до складу якого увійшли фахівці готельної справи з усього світу. Також враховувався рейтинг на найбільших міжнародних сайтах для подорожуючих – Booking.com і Trustyou.com (останній аналізує відгуки з більш як 300 сайтів). Всі оцінки членів журі та відгуки на сайтах перевіряла аудиторська компанія PwC (головний офіс – Лондон, Велика Британія).

Нагорода International Hospitality Awards – це результат багаторічної праці нашої команди, сервісу найвищого рівня та постійного вдосконалення якості послуг. Нам надзвичайно приємно, що саме готель “Надія” отримав цю найвищу європейську нагороду! Ми любимо те, що робимо, і те, що робимо, ми робимо з любов’ю до наших гостей, – зауважила генеральний директор фірми “Надія” Маргарита Бойко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...