Мед Атлант

На Верховинщині висадили кедрову Алею Слави

У рамках акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» на території будинку культури в с.Ільці, що на Верховинщині, лісівники, громада села та представники влади висадили Алею Слави в пам’ять загиблих героїв на території бойових дій.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Олег Лютий, директор ДП «Верховинське лісове господарство» Олександр Александров, сільський голова с.Ільці Василь Джоголюк, голова ГО «Бойові побратими Гуцульщини» Іван Потяк, працівники Верховинського лісництва та громада села. Загалом на Алеї висадили 16 кедрових сосен.

Молоді кедри, що ми висадили на Алеї Слави, будуть уособлювати пам’ять про хоробрих воїнів, які віддали своє життя, захищаючи кордони держави від ворога. Також такий захід – це добрий приклад не тільки екологічного, а й історично та навчально-виховного характеру для підростаючого покоління, – зазначив голова РДА Олег Лютий.

Директор Верховинського лісгоспу Олександр Александров наголосив, що спільні лісівничі заходи з громадою та дітьми формують екологічну культуру у населення, поширюють знання про стан, значення та захист зелених насаджень. «Такі акції є хорошим інформаційним майданчиком для лісівників», – зауважив керівник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...