Мед Атлант

У ДТП з рейсовим автобусом Івано-Франківськ – Мукачево загинув боєць АТО

Як раніше повідомляло МІСТО, вчора сталась смертельна ДТП. Автобус сполученням Івано-Франківськ – Мукачево перекинувся на крутому повороті.

Військовослужбовець Збройних сил України Анатолій Редько з позивним “Моряк” загинув у ДТП.

Він їхав в рейсовому автобусі “Івано-Франківськ – Мукачево”, водій якого не впорався з керуванням через відмову гальм і перекинувся на крутому повороті.

Анатолій загинув миттєво. Про це повідомили в соціальній мережі Facebook в групі “93-тя ОМБр Холодний Яр”.

Боєць пройшов найзапекліші бої в Пісках, був взводним під керівництвом ротного Володимира Цирика з позивним “Оса”. Анатолій їхав на могилу свого побратима Володимира разом з його мамою:

Він завжди мріяв мати вишиванку. Тепер він її має, і вже ніколи з себе не зніме. Чоловік, якого любили всі – бійці, командири, а він намагався їм бути батьком. Друже мій, ти вчора веселився разом з нами, а вже сьогодні ми тебе побачили мертвого. Боляче… Спочивай з Богом,  – написала подруга, медик-волонтер Євдокія Попович.

Завтра друзі і побратими Анатолія хочуть зустріти його при в’їзді в Київ по Житомирській трасі на КП Сосновий бір. Зустріч організовує волонтер і подруга “Моряка” Раїса Шматко. Час зустрічі вона повідомить пізніше на своїй сторінці в Facebook.

Він був справжнім воїном, щирим українцем, якому слова “Україна понад усе” були святими. Його везуть наші побратими, і в кожному місті його зустрічатимуть. Київ, підтримай нас! Дорогий наш Толя, Моряк наш рідний, як же ми тепер без тебе, – пише Раїса.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...