Мед Атлант

У Франківську нагородили поліцейських-вибухотехніків

Очільник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош нагородив прикарпатських поліцейських-вибухотехніків нагрудними знаками «За відвагу та мужність», повідомляє сектор комунікації обласної поліції.

Сьогодні, 13 червня, в Україні відзначають День створення вибухотехнічних підрозділів поліції. З цієї нагоди начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош привітав кращих співробітників вибухотехнічного відділу.

«Ваша робота дуже важлива і надзвичайно небезпечна. Ви щодня ризикуєте власним здоров’ям та життям заради безпеки наших громадян. Я дякую Вам за ваш професіоналізм та за вашу відданість професії. Бажаю вам якнайменше викликів і кожного дня здоровими та неушкодженими повертатися додому до своїх рідних», – зазначив Володимир Голубош.

З нагоди свята поліцейські-вибухотехніки отримали подяки, грошові винагороди, цінні подарунки та нагрудні знаки «За відвагу та мужність», які їм вручив начальник обласної поліції Володимир Голубош. У лавах прикарпатської поліції наразі працюють 6 співробітників-вибухотехніків, серед яких одна жінка. Усі вони є учасниками бойових дій та систематично несуть службу в зоні проведення операції Об’єднаних Сил.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...