Мед Атлант

У Франківську відкриють оновлений дитячий садок “Подоляночка” на Хоткевича. ФОТО

У Франківську завершуються ремонтні роботи у дитячому садку “Подоляночка”.

Відновлювальні роботи проводились у дитячому садочку на вул. Хоткевича, 11А.

Нагадаємо, що до 1996 року він функціонував як ДНЗ “Львівської залізниці”. У 2013 році садок передали у власність громади Івано-Франківська.

Сьогодні на місці відбулась нарада з підрядником, УКБ, департаментом освіти та з ВО директора закладу Анжелікою Зубрицькою. Обговорили з робітниками, як пришвидшити темпи реконструкції, щоб діти якомога швидше зайшли в цей садок. Були моменти з газовиками, зараз важко погоджувати підключення котелень. Але це позаду, тому працюємо далі. Тут нам важливо було зберегти не саме приміщення, а територію. Адже район великий, стрімко розвивається і дуже потребує дитсадка, – розповів Марцінків.

У дворі облаштують яскраві ігрові павільйони. За проектом вміщуватиме 7 груп (2 ясельні та 5 дошкільних) і він зможе вмістити майже 200 малят.

Наступного місяця також планують відновити зведення садка в Крихівцях і там готуються добудовувати школу.

Завершується будівництво школи в Хриплині, в Опришівцях починають проєкт добудови школи-садка.

Міський голова також акцентував, що є угоди з кількома забудівниками, які мають передати місту новозведені садки. Зокрема, будують ДНЗ на БАМі і житловому комплексі “Липки”.

Нагадаємо, що стало відомо, які обіцянки виконав міський голова Франківська з приводу будівництва та ремонту дитячих садків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...