Мед Атлант

 Оля Полякова дає цілі концерти на біс

Українці вже й зовсім не уявляють собі національний шоу-бізнес без цієї Суперблондинки. Оля Полякова має велику армію любителів своєї творчості. Так іронічно та креативно розповідати у своїх піснях про життєві ситуації, які знайомі багатьом, може тільки вона. А українці люблять досхочу посміятись.

Свій шлях до такої слави Оля Полякова розпочала ще у дитинстві. Дівчинка знялась у кількох серіях гумористичного тележурналі “Єралаш”. У більш дорослому віці артистку очікувала кар’єра моделі, адже вона має неймовірно гарну фігуру.

Але співати Оля Полякова почала майже з самого дитинства. У шкільні роки ходила до музичної школи. Далі – музучилище, яке закінчила з червоним дипломом. Після цього – Київський університет культури. Жаги до розвитку музичного таланту Олі вистачило ще й на те, щоб відвідувати уроки вокалу у Київській консерваторії. Артистка отримала статус оперної співачки. Взагалі, голос Полякової має діапазон у три октави.

З самого початку музичної кар’єри слава співачки була посередньою. Так, її знали, впізнавали, але вектор відомості направився угору після того, як артистка одягнула на голову кокошник. Зараз Оля має цілу колекцію. Кожен із них – це витвір мистецтва і неймовірний політ фантазії. Деякі кокошники досягають ваги приблизно 17 кілограмів!

Зараз концерти артистки збирають найбільші концертні майданчики, стадіони по всій Україні. Її творчість подобається усім українцям: від Заходу до Сходу, з Півночі на Південь.

Концерт Олі Полякової в Палаці Спорту минулого року зробив такий фурор, що за багатотисячними проханнями шанувальників вона вирішила організувати шоу-концерт “Королева ночі. На біс”. Це буде справді щось неймовірне! А це точно у стилі Олі Полякової.

Придбати квитки на концерт можна за посиланням: https://olya-polyakova.ticketsbox.com/.

Ще більше яскравих та цікавих подій у Києві шукай тут:https://kiev.ticketsbox.com/.

На правах реклами

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...