Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №27 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Журналіст – не просто професія. Це стиль життя, пов’язаний із резонансними справами, акціями протесту. Випадки погроз, спроб перешкодити журналістській діяльності в Україні непоодинокі. Чи здатна правоохоронна система захистити журналіста й забезпечити належне розслідування?

Читайте у свіжому номері “МІСТА” Юрій Кузич – американець українського походження. Саме завдяки йому в Івано-Франківську стали можливі операції на відкритому серці. У 2015-му він передав для ЦМКЛ відповідне кардіохірургічне обладнання. Місцева медицина очима іноземця на сторінках “МІСТА”

Наше місто знають як затишне та патріотичне. Тому будь-які розмови щодо одностатевих шлюбів чи гейпардів в публічній площині сприймаються достатньо категорично чи готовий Івано-Франківськ до європейської рівності, провокація від журналістів

Мультики люблять усі. А зараз це чи не найпростіший спосіб зайняти малюка. Проте дитячі психологи категоричні : що більше часу дитина проводить у мультяшному світі, то викривленіше в неї формується уявлення про світ реальний. Як відіб’ється така залежність на психологічному здоров’ї малюка, дізнавалися журналісти “МІСТА”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...