Мед Атлант

На міському озері вартові спіймали чергових порушників. ФОТО

Сьогодні, 6 липня, близько 16 години в Івано-Франківську на території міського озера біля міського пляжу двоє чоловіків розпивали алкогольні напої.

Патрульні Комунального підприємства “Муніципальна варта” підійшли до чоловіків, щоб зробити усне зауваження. У відповідь чоловіки почали нецензурно лаятися. Вартові вирішили скласти протоколи за розпиття спиртних напоїв в публічних місцях, чоловіки ж у відповідь не називали дані.

Ми викликали екіпаж поліції для встановлення цих осіб. При поліцейських громадяни продовжили порушувати громадський порядок. Відповідно, на чоловіків були складені протоколи про адміністративне правопорушення працівниками патрульної поліції і працівниками КП “Муніципальна варта”, – коментує головний інспектор відділу охорони публічного порядку Ігор Хромей.

Також вартові не допустили до купання групу осіб, які розпивали алкоголь, мали ознаки алкогольного сп’яніння і мали намір йти купатися. Після бесіди з інспекторами чоловіки припинили правопорушення і покинули територію озера.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...