Мед Атлант

На “Бистрицю” чекає реконструкція. Як це буде? ФОТО

На Богородчанщині невдовзі з’явиться новітній готельний заклад. За задумом, він має стати не тільки чудовим місцем для відпочинку, але й спортивним центром.

Саме в такий заклад після реконструкції має перетворитися колишній санаторій-профілакторій “Бистриця”, який знаходиться селі Підгір’я. Свого часу заклад був у держвласності і числився на балансі ПАТ “Укрнафта”.

Зведений ще у 1988 році, всього на 50 місць, він спеціалізувався на лікуванні неврозів,  захворювань периферичної нервової, серцево-судинної системи і т.д. На жаль, як і більшість аналогічних державних закладів, “Бистриця” повільно йшла до занепаду. І минулого року комплекс був виставлений на продаж Фондом держмайна і проданий через систему електронних торгів “«ProZorro” .

Тож зараз там планують провести реконструкцію і створити готельний заклад, аналогів якому поки що на Франківщині немає. Сама реконструкція передбачає збільшення номерного фонду і кардинальне осучасненні всієї інфраструктури. Готель стане чудовим місцем відпочинку для усієї сім’ї – адже тут буде басейн, сауна, тренажерний зал, поля для міні-футболу та тенісу, ігровий майданчик.

Родзинкою стане саме велика кількість спортивної інфраструктури, що дозволить проводити тут навіть підготовку професійних спортсменів.

Реконструкція “Бистриці” – не просто нове життя старого санаторію, він має стати неординарним місцем корисного відпочинку для прикарпатців і гостей краю. Ну і, звісно, це нові робочі місця та інвестиції у розвиток Підгір’я.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...