Мед Атлант

Кулебу в лікарні провідав водій, який протаранив його автомобіль у ДТП. ФОТО

Як раніше інформувало МІСТО, 24 листопада, уповноважений з прав дитини потрапив з синами у ДТП.

Сьогодні, 28 листопада, Миколу Кулебу провідав водій автівки з якою він зіткнувся. Чоловік прийшов аби дізнатись про стан постраждалих дітей та самого уповноваженого з прав дитини.

З самого початку я запитую і хвилююся про стан водія іншої автівки. Дякую своїм родичам та друзям, які допомагають. Водій іншої автівки, Вадим, вже вдома, і сьогодні відвідав мене у лікарні, щоб дізнатись про мій стан та про стан моїх дітей! Каже, що почувається добре і готовий повернутись до роботи! Щиро дякую всім за підтримку та молитву, – зазначає Кулеба на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що у Кулеби медики діагностували струс мозку та численні забої й травми. Зокрема, у нього закриті черепно-мозкова травма, травма грудної клітини й травма живота. Окрім того, у нього численні перелами ребер з обох боків, забій легень та пневмоторакс.

А от його старший син Тимофій – у важкому стані. Він перебуває в інтенсивному неврологічному відділенні. За словами медиків, юнак непритомний. У нього закрита черепно-мозкова травма. Чи є загроза життю – не повідомляють.

Про стан молодшого сина Єлісея поки невідомо. За непідтвердженою інформацією, ним опікуються лікарі в “Охматдиті”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...