Мед Атлант

Електронне посвідчення водія можна буде використовувати для подорожей літаком і поїздом

Електронне посвідчення водія можна буде використовувати під час реєстрації для подорожі літаком і поїздом у внутрішньому сполученні.

Відповідну ініціативу Міністерства інфраструктури України підтримав Уряд України своїм рішенням. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Сьогодні ми зробили ще один маленький крок для зручності пасажирів у рамках великої реформи з цифровізації транспортних послуг. На засіданні Уряду підтримали впровадження експерименту: під час подорожі поїздом, а також в аеропортах під час реєстрації та оформленні багажу на внутрішніх авіарейсах для посвідчення особи пасажира можна буде використовувати електронне посвідчення водія через додаток ДіЯ у смартфоні. Це дуже зручно, сучасно та позбавляє пасажирів зайвого клопоту, – заявив Владислав Криклій.

Міністр інфраструктури наголосив, що дана новація сприятиме розбудові цифрових транспортних коридорів у внутрішньому сполученні, реалізації  проєкту «Цифрова держава» та буде зручною для мільйонів українських водіїв.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...