Мед Атлант

Підбірка заходів на лютий в Івано-Франківську

Останній зимовий місяць принесе мешканцям цього славного міста тільки найзахоплюючіші виступи, де загориться нова зірочка естради, а також можна буде зануритися як і в глибокі, драматичні нетрі, так і посміятися всмак.

Запальний концерт юної зірочки Анни Трінчер

Ім’я Анни Трінчер буквально нещодавно прогриміло на всю Україну. Раніше вона була відома лише як учасниця проекту «Голос: Діти», а також як зірка серіалу «Школа». Тепер же вона – більше, ніж просто юне дарування, адже в одному з сезонів «Голос країни» вона проявила себе як справжній, талановитий борець під керівництвом Джамали, яка і привела її до півфіналу. Примітно, що навіть після шоу дівчина не зупинилася на досягнутому, а вже поставила перед собою кілька цілей.

Одна з яких – дати яскравий концерт 28 лютого в клубі El Dorado. В ході виступу вона буде рада представити глядачам свої перші напрацювання – яскраві пісні, що зазвучать як російською, так і українською мовами.

Замовити квитки на шоу можна на сайті https://if.kontramarka.ua/uk/anna-trincer-ivanofrankivsk-61067.html

Любов із присмаком дощу: захоплююча драма

27 лютого в Івано-Франківському національному академічному драматичному театрі ім. Івана Франка відбудеться прем’єра драматичної п’єси, яка зачіпає все живе всередині кожної людини. Ця нелегка історія про Нього і про Неї, про двох людей, які знайомі один з одним виключно у снах, бачаться там, проводять час разом, проте ніяк не можуть відшукати один одного в реальному житті. А тому у глядачів поступово буде зріти питання: що ж виберуть герої, солодке забуття сну, де вони можуть бути нескінченно разом, або сувору, самотню і порожню реальність?

П’єса ставиться за мотивами творчості легендарного Габріеля Гарсія Маркеса, який, як відомо, вміє дивувати не тільки цікавими сюжетами, але і раптовими, магічними завершеннями.

Квитки на виставу вже у продажу https://if.kontramarka.ua/uk/kohanna-z-prismakom-dosu-45076.html

Змішані почуття: комедійний театральний виступ

Ще один театральний виступ, який точно треба відвідати зі своєю другою половинкою або з друзями, відбудеться 26 лютого. Цього разу на сцені буде яскрава і оригінальна комедія, яка викличе посмішку буквально у кожного, хто її подивиться. Її головна героїня – дівчина на ім’я Христина, яка, збираючи свої валізи і даючи останні настанови робочим, які виносять меблі з її будинку, збирається переїжджати.

Втім, це, як вона виражається, переїзд в нікуди, адже в її житті, як їй здається, немає ні майбутнього, ні перспектив. Тільки чоловік, Герман Льюїс, до того нестерпний, що іноді їй здається, що вона зійде з розуму від його жахливого характеру. Світла, життєрадісна п’єса написана за мотивами творчості Р. Баєра і поставлена ​​завдяки зусиллям О. Пастуха.

Вибрати потрібне місце і купити квиток заздалегідь можна за посиланням https://if.kontramarka.ua/uk/zmisani-pocutta-45325.html

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...